Letni kurs menedżerski dla branży rolno-spożywczej

Letni kurs menedżerski dla branży rolno-spożywczej

Ruszyła rekrutacja do pierwszej edycji Letniego kursu menedżerskiego dla branży rolno-spożywczej organizowanego przez Food Brokers. Według pomysłodawców, ma on stanowić kompendium wiedzy dla managerów z sektora rolno-spożywczego – zarówno dla tych, którzy pragną poszerzyć swoje umiejętności, jak i tych, którzy dopiero budują relacje z tą branżą.

Patronat nad kursem objęło Polskie Towarzystwo Gospodarcze, Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej Państwowy Instytut Badawczy oraz Polskie Stowarzyszenie Rolnictwa Zrównoważonego „ASAP”.

Termin i miejsce wydarzenia: 18-19 czerwca 2021 r. Warszawa

Formuła kursu to wykaz innowacyjnego podejścia jego twórców do wspierania branży rolno-spożywczej konkretną wiedzą i wieloletnim doświadczeniem. Oprócz  bloków wykładowych kurs obejmuje zajęcia praktyczne i sesje networkingowe.

Program wydarzenia będzie składać się z 10 zakresów tematycznych. Za każdy z nich będzie odpowiadać dedykowany ekspert mający wieloletnie doświadczenie w branży rolno-spożywczej. Dzięki takiej formule jego uczestnicy będą mieli bezpośredni dostęp oraz możliwość pracy ze specjalistami w swoich dziedzinach. Ich dobór został tak zaplanowany, aby kursanci nabyli jak najbardziej wszechstronną i aktualną wiedzę na temat funkcjonowania sektora spożywczego. Dlatego też obok tematów związanych z wpływem pandemii na rynek spożywczy, pojawią się również zagadnienia związane z m.in. technologią, strategią w firmie rodzinnej, rolą opinii pracownika-ambasadora, marketingu, CSRu, czy też meandry sprzedaży.

Zapisy prowadzone są za pośrednictwem strony internetowej: https://foodbrokers.pl/kurs/.

Szczegółowe informacje można zdobyć również w sekretariacie kursu: info@foodbrokers.pl lub pod numerem telefonu 663 752 694.