Kolacja Biznesowa PTG Siedlce

Kolacja Biznesowa PTG Siedlce

Liczba pierwszych 30 miejsc dostępna w obniżonej cenie – 99 zł.

Prelegenci:

ADAM ZDANOWSKI

Współwłaściciel Zakładu Mięsnego Wierzejki. Absolwent Wydziału Nauk o Żywności oraz Wydziału Żywienia Człowieka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. W ZM Wierzejki odpowiedzialny za systemy bezpieczeństwa żywności, rozwój produktów oraz eksport. Od trzech lat kierownik dwóch projektów współrealizowanych we współudziale Narodowego Centrum Badań i Rozwoju o wartości przekraczającej 120 mln zł. 37 latek z 20 letnim doświadczeniem w branży spożywczej. Tata 3 dzieci.

 

ZM Wierzejki

Zakład Mięsny „Wierzejki” to firma rodzinna, założona 26.12.1991 r. przez dwóch braci Jana i Marka Zdanowskich w rodzinnej miejscowości Wierzejki. Początkowo nieduża, zatrudniająca od kilku, kilkunastu do kilkudziesięciu osób, stopniowo rozrastała się i rozbudowywała, zachowując nadal rodzinny charakter i opierając się wyłącznie na kapitale polskim. Zakład zajmował się ubojem, rozbiorem i przetwórstwem mięsa, produkcją wędlin, jak również stopniowo tworzył własną sieć sklepów oraz hurtownie. Przeniesienie do nowego zakładu pozwoliło na zwiększenie produkcji, zatrudnienie dużej ilości nowych pracowników i umożliwiło szybki rozwój sieci detalicznej, która obecnie liczy ok. 200 sklepów w kraju, 2 w Londynie oraz 2 hurtownie.
„Wierzejki” zatrudniają ponad 1500 osób. Firma jest liderem w branży mięsnej w woj. lubelskim i w pierwszej piątce przedsiębiorstw przetwórstwa spożywczego, ich produkty sprzedawane są w kraju i poza granicami (na terenie państw Unii Europejskiej, do krajów Azji i Afryki). Stale poszerza się oferta wyrobów, w której oprócz tradycyjnych wyrobów mięsnych i wędlin można znaleźć produkty garmażeryjne (pierogi, krokiety, sajgonki), sałatki i wciąż pracują nad nowymi pomysłami.
Posiadają swój ubój i rozbiór mięsa wieprzowego, mięsa wołowego, a w 2021r. uruchomili nowoczesny zakład rozbioru i przetwórstwa mięsa drobiowego. Zajmują się również produkcją gotowych wyrobów wędliniarskich, garmażeryjnych oraz convenience food. „Wierzejki” są przykładem przedsiębiorstwa, które skutecznie łączy tradycję z nowoczesnością, doświadczenie z młodością, zachowując przy tym polski i rodzinny charakter. Zakład Mięsny „Wierzejki” jest założycielem Polskiego Klastra Mięsnego, zrzeszającego 4 duże zakłady mięsne, działającego na zasadzie wymiany i sprzedaży najlepszych produktów we wspólnych sklepach oraz wspólnych zakupów materiałów i środków do produkcji.

źródło: https://kurierlubelski.pl/

Cele spotkania:
  • spotkanie osobiste w gronie właścicieli siedleckich firm
  • integracja środowiska i wymiana kontaktów biznesowych
  • wzajemne wsparcie poprzez poznanie aktualnych potrzeb biznesowych
  • wymiana doświadczeń w gronie przedsiębiorców
Korzyści ze spotkania:
  • poszerzenie własnej sieci kontaktów o nowe znajomości (nowe branże)
  • zwiększenie widoczności na lokalnym rynku
  • możliwość pozyskania nowych klientów, partnerów, dostawców, inwestorów lub podwykonawców
  • pozyskanie nowej wiedzy i inspiracji na temat efektywnego i regularnego budowania relacji biznesowych
  • możliwość pozyskania nowych zamówień, zleceń i kontraktów
  • możliwość transferu wiedzy i doświadczeń pomiędzy przedsiębiorcami (gotowe rozwiązania na zaistniałe problemy lub wyzwania)
  • dostęp do szerokiej bazy członków PTG z całej Polski
  • większa integracja z lokalnym środowiskiem biznesowym
  • możliwość przedstawienia aktualnych barier branżowych i zainicjowanie zmian w tym zakresie
  • dostęp do szerokiej oferty szkoleń i webinarów przydatnych w rozwoju firmy
  • współpraca z przedsiębiorcami ceniącymi te same wartości

Wydarzenie odbędzie się w czwartek 1.09.2022 o godz. 18.00 w Hotelu IBIS w Siedlcach.

Uczestnicy spotkania w ramach bonusu będą mogli dołączyć do zamkniętej lokalnej grupy Whatsapp służącej wzajemnemu wsparciu. Dzięki niej mają ze sobą kontakt non stop przez cały tydzień.

Miejsce:
Hotel IBIS

Program wieczoru:

18.00 – Rozmowy kuluarowe, networking (kawa, herbata)
18.15 – Przywitanie Gości i Kolacja
18.45 – Prezentacja Adama Zdanowskiego – Wierzejki
19.15 – Sesja pytań od uczestników spotkania
19.20 – Sesja krótkich autoprezentacji wszystkich uczestników
20.00 – Rozmowy kuluarowe, integracja i networking

Serdecznie zapraszamy!
Szczegóły Wieczoru Biznesowego:
  • Kiedy: 1 wrzesień czwartek godz. 18
  • Miejsce: Hotel IBIS, ul. Jana Pawła II 10
  • Prosimy o zabranie ze sobą wizytówek

Wymagana jest rejestracja przez stronę: DOŁĄCZ DO WYDARZENIA >>

Kontakt ws. spotkania:

Michał Osiej
Dyrektor ds. Rozwoju PTG
tel. 509-38-48-58
michal.osiej@iptg.p